Brann Svelvik / NesoddbÃ¥tene : Fire personer er fortsatt savnet .

Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. Fire personer er fortsatt savnet .

Fire personar ikkje gjort greie for etter brann i bustadhus i svelvik. Svelviksposten
Svelviksposten from g.acdn.no
En brannkonstabel er savnet © leveres av . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.

En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann.

Et bolighus i svelvik i drammen kommune som ble totalskadd i brann. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Fire personar ikkje gjort greie for etter brann i bustadhus i svelvik. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. En brannkonstabel er savnet © leveres av . Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Sjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen seier det er uverkeleg og . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. Fire personer er fortsatt savnet .

En brannkonstabel er savnet © leveres av . Et bolighus i svelvik i drammen kommune som ble totalskadd i brann. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann.

Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Svelviksposten - Brannvesen
Svelviksposten - Brannvesen from g.acdn.no
Et bolighus i svelvik i drammen kommune som ble totalskadd i brann. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Fire personer er fortsatt savnet . En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Politiet meldte om brannen i en enebolig i sandsveien i svelvik i .

Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på .

En av de fire som er ikke er gjort rede for etter brannen i svelvik er selv brannmann. Et bolighus i svelvik i drammen kommune som ble totalskadd i brann. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . En brannkonstabel er savnet © leveres av . En familie på fire er ikke gjort rede for etter den voldsomme boligbrannen i svelvik i natt. Fire personer er fortsatt savnet . En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Sjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen seier det er uverkeleg og . Politiet meldte om brannen i en enebolig i sandsveien i svelvik i .

Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Fire personar ikkje gjort greie for etter brann i bustadhus i svelvik. Sjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen seier det er uverkeleg og . Fire personer er fortsatt savnet .

Sjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen seier det er uverkeleg og . Svelviksposten - Brannvesen
Svelviksposten - Brannvesen from g.acdn.no
Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . Fire personer er fortsatt savnet . Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende.

Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet.

Fire personar ikkje gjort greie for etter brann i bustadhus i svelvik. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Politiet meldte om brannen i en enebolig i sandsveien i svelvik i . Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Gjennom natten forsøkte brannvesenet i flere timer å slukke den kraftig brannen, men like . Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Et bolighus i svelvik i drammen kommune som ble totalskadd i brann. Brannsjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen under en pressebrifing mandag ettermiddag. Sjef i drammensregionens brannvesen torgeir andersen seier det er uverkeleg og . Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. En enebolig på berger i svelvik har natt til mandag brent ned til. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet.

Brann Svelvik / NesoddbÃ¥tene : Fire personer er fortsatt savnet .. Fire personar ikkje gjort greie for etter brann i bustadhus i svelvik. Det var tidlig mandag morgen fortsatt brann i ruinene etter huset på . Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet.